De klanten van Van Zon Business…

Van Zon Business werkt voor verschillende klanten. Van mkb’ers tot internationale bedrijven. Wij geven u hier een indruk van de bedrijven die wij al eerder mochten helpen met het debiteurenbeheer.  


pv connected

"Liza is een plezierige persoonlijkheid die met behoud van de goede relatie op zeer deskundige wijze de vorderingen int. Zij zorgt voor een duidelijke rapportage, verantwoording van de besteedde tijd, concipieert brieven en mails en zorgt ook voor het vervolgtraject. Zij is beslist en correct in haar optreden en ook de facturen zijn redelijk en correct. Het spreekt voor zich dat wij die tijdig betalen."

Martin Tokkie, voorzitter Connected


saan 

"De complimenten die wij ook van externe stakeholders krijgen over ons debiteurenbeheer zijn absoluut ook jouw verdienste. De spanningen die het soms oplevert met onze commerciële afdelingen, hoort er helaas bij, maar brengt ons als organisatie verder."

Zie hier de volledige referentie

Rutger Alferink, Algemeen Directeur Koninklijke Saan


Nankracht Communicatie

"Liza zette helder uiteen welke mogelijkheden er op incassogebied zijn en wat voor mij de beste optie was. Tijdens het traject adviseerde ze me over de vervolgstappen en hield ze doorlopend een vinger aan de pols. Het is een geruststellende gedachte dat je met al je vragen terecht kunt bij iemand die weet waarover ze het heeft. Zeker als je, net als ik, niet dagelijks met incassotrajecten te maken hebt."

Nanneke van Drunen 


monarch

"Liza is een bijtertje

Wij hebben over het algemeen geen slechte betalers. Maar zo af en toe komt er eentje langs. Liza laat dan "de Kerk in het midden" maar bereikt wel haar doel, omdat zij zich inleeft in de materie. Zowel bij de klant als intern houdt zij haar koers en haalt waar nodig de centjes binnen"

R.F. (Rob) Harms, Directeur/Eigenaar Monarch Nederland B.V.


GrowthFactory_logo_zwart-300px

"Liza (Van Zon Business) heeft ons inzicht gegeven in de onnodig hoge kosten van ons toenmalig debiteurenbeleid en de effecten hiervan op ons huidige en toekomstige werkkapitaal. Zeker bij een groeiend bedrijf loopt dat snel uit de pas.........Liza is kundig, praktisch, doelgericht en zéér recht door zee."

Zie hier de volledige referentie

Robert Schulze MBA


  logo_oostenrijk

Referentie Oostenrijk Touringcars op aanvraag 


ad Matres 

"Liza, Heel erg hartelijk bedankt! Je heldere informatie heb ik gebruikt in de communicatie met (..). Dit heeft geresulteerd in onmiddellijke betaling van de facturen. Dank je wel! "

Zie hier de Testimonial

Marjet Smits


"Liza heeft een super enthousiaste gastles gegeven waarin ze de studenten kon boeien, ze bij de les kon houden én warm kon krijgen voor het creditmanagement. Het docentschap zal haar zeker goed afgaan."

Gerda Jol, MSen docent, teamexpert zorg, LOB-er ROC MN


"Liza, Hartelijk dank voor je professionele ondersteuning. Snel en efficiënt waren hier de key words." 

Esther Pelsser, Relatiemanager Bedrijven ABN AMRO Bank Commercial Clients Zuid


 

Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs op de zaak om u meer te vertellen.

Van Zon Business, wij helpen u!